Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 30

Кенгурятник Opel  

Як захисний обвіс впливає на безпеку автомобіля.

Той, хто вирішив купити цей модний атрибут на своє авто, обов'язково зіткнеться з такою проблемою як переповненість інформаційного ринку за даною тематикою. І голова піде довкола від непростого вибору. Ми ж неодмінно підберемо потрібну модель саме на Ваш автомобіль.

Купити кенгурятник Opel краще пізніше, ніж ніколи.

Навіщо він потрібен? Це захисна дуга, яка врятувала не одну тисячу людей за форс-мажорних обставин. При всій своїй красі та перевагах вона ще на порядок збільшує жорсткість усієї конструкції автомобіля, що не в останню чергу впливає на Вашу безпеку та як бонус при зіткненні захищає передню частину автомобіля від деформації. А мінімізація шкоди є пріоритетом будь-якого інциденту.

Захисна дуга як засіб для виділення із загального ряду.

Найпоширеніші моделі представлені двома видами. Це підкова та сафарі. Що являє собою підкова: оберігає нижню частину та по центру передок, виглядає у формі підкови між фарами. Сафарі, більш просунутий варіант: тут ще додається захист крил і фар.

Також є такі опції:

  • з нержавіючої сталі, колір - сріблястий;
  • з поліуретану, колір - чорний;
  • додаткові прилади освітлення;
  • різна форма дуг;
  • назва автомобіля на дузі.
< h2>Установка кенгурятника, як зробити правильно.

Можна звичайно спробувати встановити в домашніх умовах, але є ймовірність пошкодити машину в процесі установки або що гірше, наслідки при ударі від неправильно встановленої конструкції будуть плачевними. Буде більш обдуманим ставленням до себе та до машини, звернутися до майстрів своєї справи.

Замовте цей захист у нас та отримайте повну безпеку.

Ми відповідально гарантуємо якість товару. Консультуємо навіть у дрібницях і принагідно допомагаємо вибрати оптимальну модель, конкретно під Ваше авто з індивідуальною ціною. Широта охоплення доставки вся Україна, можливість повернення товару за будь-якої причини. Підберемо найзручніший спосіб оплати.

У нас оперативна служба сприяння клієнту, просто зв'яжіться з нами через «контакти» або здійсніть замовлення зворотного дзвінка.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 30 пунктів
Показані 1 - 12 із 30 пунктів