Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 12

Кенгурятник Suzuki  

Чи потрібен кенгурятник Suzuki і чому

Багато автовласників зазначають, що при масових парковках, наприклад, біля супермаркетів, на бампері машини виявляються подряпини та сколи. Як правило, наздогнати того, хто зробив таку мітку, неможливо. Про додатковий захист авто та пасажирів у ДТП (у гіршому випадку) говорити не доводиться, що особливо важливо, якщо машина експлуатується у населеному пункті із щільним автопотоком. Як же досягти мети безпеки та залишитися в рамках закону? На щастя, поправки в ТР (технічний регламент) дозволяють установку посилених бамперів на авто. Де і як купити кенгурятник Suzuki Автомобіль сам по собі - чудове видовище. Але укомплектований захисною дугою, він отримує ще й солідність, функціональний захист та красу. Купити його за бажання не складе труднощів. Інтернет-магазини пропонують на вибір моделі різних країн:

  • Туреччини;
  • Вітчизняні;

Діаметри труб від 42 до 76 мм. Крім цих виробників, на ринку мають попит німецькі захисні обводи. Розкид цін залежить від марки авто, матеріалу захисту та розкрученості бренду.

Яких видів буває захисна дуга

Ринок автозапчастин насичений товарами вітчизняних та зарубіжних фірм. Для автомобілів Suzuki захисні дуги виготовляються з матеріалів: Нержавіюча сталь;

  • З поліуретану; дуг, наприклад CAN OTOMOTIV. Їхні ціни відповідають параметрам якості. Вітчизняні обводи мають менші діаметри труб, і важчі. Приємним можливим бонусом є наявність на обважуваннях назви марки авто або освітлювальних елементів.

    Самостійне встановлення захисної дуги або звернення до майстерні

    За наявності спеціальних отворів можливе й самостійне встановлення захисних підвісів. До того ж, перед проходженням техогляду вони легко знімаються, що дозволяє подолати зволікання. Захист ми встановлюємо не кожен день, тоді звідки взятися неоціненним досвідом і хто дасть гарантію у разі несправності? Правильніше все ж таки звернутися до фахівців. Люди, які професійно займаються своєю справою, встановлять все в найкоротші терміни і дадуть цінні поради щодо правильної експлуатації. А де купити? Можливість придбати товар по Україні надасть компанія «tuning.com. ua». У нас ви можете поспілкуватися з менеджерами, де допоможуть вам підібрати потрібний товар, проконсультують про можливість його доставки та оплати. Якщо щось залишилося нез'ясованим, залиште свій номер телефону і ми зв'яжемося з вами. У нас ви отримаєте гарантію на доставлене обладнання, вас приємно здивують широкі можливості оплати товарів – від електронних платежів до банківських прямих переказів. Заповніть форму зв'язку, замовте зворотний дзвінок, ми раді бути вам корисними.

  • Показані 1 - 12 із 12 пунктів
    Показані 1 - 12 із 12 пунктів