Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Матеріал
Толщина
Товарів у наявності: 2

Захист двигуна ZAZ  

Захист картера ZAZ - проблему легше запобігати, ніж вирішувати. Він знаходиться в безпосередній близькості до поверхні дороги, і такі моменти, як випадковий наїзд на камінь або будь-який удар знизу, можуть привести до негативних наслідків.

Купити захист двигуна ZAZ для безпеки двигуна.

В потенційні пастки", можна догодити не тільки катаючись по бездоріжжю, звичайна поїздка на пікнік або проїзд ґрунтовими дорогами, може привезти до сумних наслідків. Великою проблемою є погане освітлення, можливість наїзду на бордюр або на крижану брилу, найшвидше призведе до того , Що картер виявиться пробитий.Тікати масла не завжди можна помітити під час, і в результаті, дорогий ремонт.

Надійний захист двигуна.

Найнадійніший варіант - це сталевий захист. : товщина від 2 мм, відмінна жорсткість, невисока вартість і гарантована здатність витримувати наїзди на будь-які небезпечні предмети. ти мають надійне антикорозійне покриття. Оснащені технологічними маслозливними отворами, також отвір, що виконує вентиляційну роль. Високу міцність конструкції надає наявність ребер жорсткості. Виробниками успішно розроблені та випускаються захисту для заднього диференціала, коробки-автомата, роздавальної коробки .

Установка захисту картера – справа рук професіоналів.

Наша СТО пропонує установку захисту при використанні сучасного обладнання та інструментів. Досвідчені фахівці, яким відомі всі тонкощі даної роботи, гарантують високу якість послуг.

Тільки чудово виконана робота, по-справжньому захистити двигун автомобіля. Наш принцип – порядність та надійність. На всі куплені товари надається гарантія якості, а у разі помилки існує можливість повернення. Оплата після отримання та перевірки замовлення. Вигідні ціни та знижки для постійних клієнтів. Проводимо доставку по всій Україні.

Показані 1 - 2 із 2 пунктів
Показані 1 - 2 із 2 пунктів